Öntapadós tükör - ovális / 20x30 cm

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
690Ft Eredeti ár:699 Ft
db

Öntapadós tükör - ovális / 20x30 cm

Praktikus és egyben elegáns megoldást keresel otthonod, irodád vagy üzleted dekorálására? Az öntapadós tükör matrica nem csak hasznos díszítő eleme lesz ezeknek a helységeknek, dekorációs funkciója mellett tükörként is kiválóan funkcionál! Ideális a nappaliba, a konyhába, az előszobába, de tökéletes kiegészítője lehet bármilyen üzletnek, vagy étteremnek is. 

Az öntapadós tükrök előnye, hogy nem törnek össze, pénztárca barát megoldást kínálnak és emellett tartósak is. Rögzítésük egyszerű és a falak is sérülésmentesek lesznek. Hogyan rögzítsd? Por- és zsírmentes felületet válassz, húzd le a védőfóliát, majd egy mozdulattal simítsd fel a falra. Csak víz- és páramentes helyeken ajánljuk!

Főbb jellemzők:

  • Öntapadós tükör
  • Könnyen felhelyezhető
  • Nedves ruhával tisztítható
  • Anyaga: műanyag
  • Forma: ovális
  • Átmérő: 20x30 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok