Memóriahabos Talpbetét

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,190Ft Eredeti ár:3,190 Ft
db


Egy hosszabb séta után már tudod, hogy fájni fog a talpad? Esetleg gyakran sportolsz, de nem tudod, hogyan óvhatnád meg lábadat a sérüléstől? Akkor itt a megoldás! Ezzel a memóriahabos talpbetéttel megkönnyítheted a mindennapjaidat. A termék segítségével újra szelheted a kilómétereket kellemetlen érzés nélkül. Sportoláshoz és a hétköznapi tevékenységekhez is tökéletes, ugyanakkor álló munka végzéshez elengedhetetlen. Kialakításából adódóan az egész nap folyamán kedvező hatással lesz komfortérzetedre, puha anyaga pedig enyhíti a sarkak és térd terhelését. Éld át újra a szabadság örömét és mozogj bátran a városban, hegyekben vagy a munkába menéskor is! Hasznos tudnivalók: Használata roppant egyszerű. A talpbetét hátoldalán látható méreteknél válaszd ki a számodra megfelelőt, és vágd a kívánt méretre! Ezt követően helyezd a cipőbe és add át magad a könnyed léptek érzésének! A talpbetét jó légáteresztő képességgel bír, ezért a kellemetlen szagok okozta kínos érzéstől sem kell tartanod. Hétköznapi és sportcipőben egyaránt hosszútávon használható. A Talpbetét tulajdonságai: Anyag: gumi + memóriahabos borítás Lábmérethez igazítható A sarokrész vastagsága: 1,2 cm A talpbetét hossza kb. 28 cm Mit rejt a termék doboza? 1 pár Talpbetét (memóriahabos, 37-től 43-as méretig)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db