Masszázspisztoly, vezetékes

Szállítás: 1,860 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
11,990Ft Eredeti ár:19,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

-könnyű szerkezet
-állítható sebesség
-választható típus

A masszázspisztoly vibrációs technikával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére.
Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is. Kialakításánál fontos szempont volt a könnyű szerkezet, így saját magunk is használhatjuk testünk különböző izomcsoportjain. 
A csomag 4 különböző, cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Tartalmaz egy lapos, általános fejet, mely a test minden területén alkalmazható, illetve egy gömb alakú fejet is, ami a nagyobb izomcsoportokra ideális. A harmadik egy speciális U alakú fej, mely a gerinc melletti izmokhoz kiváló. A 4. fejet kifejezetten ízületek kezeléséhez ajánljuk.

Főbb jellemzői:
-amplitúdó: kb. 1 cm
-frekvencia: 50 Hz
-névleges feszültség: DC12V
-teljesítmény: 24W
-tápfeszültség: 12V
-sebességi fokozatok száma: 6
-programok száma: 1
-tötőkábel hossza: 188 cm
-vibrációs szám: 3700~3900 r/min



Fontos! Ha komolyabb ízületi és/vagy izom fájdalmakkal küzdesz, illetve ismert, ezekhez kapcsolódó betegséged van, használat előtt konzultálj orvosoddal! 
 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki a HL raktárból, melynek szállítási díja 1860 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 2 kg
Csomagszám: 1 db