Kiropraktikus nyakpárna / nyak- és nyakcsigolyalazító

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
17,399Ft Eredeti ár:17,399 Ft
db

Kiropraktikus nyakpárna / nyak- és nyakcsigolyalazító

Szeretnéd a nyakadban érezhető kellemetlen fájdalmat enyhíteni? Ezzel a kiropraktikus nyakpárnával csökkentheted a nyakadra nehezedő terhet és kezelheted az ülő- és fizikai munkával vagy utazással járó becsípődött idegeket.

A kiropraktikus nyakpárna nyak- és csigolyalazító hatással bír, enyhíti a nyaki kompressziót és az így kialakult fájdalmat. Ha te is irodai munkát végzel vagy sokat utazol, biztos tapasztaltad már a kellemetlen szorító és fájó érzést a nyakadban, amit a sok ülés és a rossz testtartás eredményez. A nyak- és csigolyalazító visszaállítja a nyakad normál görbületét, így felszabadítva az útvonalat a tápanyagoknak és a csigolyaközi nedvességnek, amely a szabad mozgást biztosítja számodra.

A nyak- és csigolyalazítás során helyreállíthatod a nyakad megfelelő görbületét, valamint korrigálhatod a fej, a nyak és a hát felső tartását. A kiropraktikus nyakpárnával fentről lefelé masszírozhatod ki a kellemetlen fájdalmat, a készüléket bárhol használhatod, így az utazások alkalmával is magaddal viheted. A készüléken található ballont ne pumpáld túl keményre, mert azzal kellemetlen hatást érhetsz el a nyakadon!

Főbb jellemzők:

  • Kiropraktikus nyakpárna
  • Nyak- és csigolyalazító
  • Ideális hosszú utazások után vagy ülő- és fizikai munkát végzőknek
  • Enyhíti a nyaki kompressziót és a fájdalmat
  • Visszaállítja a nyak normál görbületét
  • Kompakt méret
  • Bárhová magaddal viheted
  • Mérete: 30 x 25,5 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db