Hitman HT-NIL-6479 - Aluminium Csuklós Állványos Létra, 4x3, 3,8 méter, 4 tagú, 1 tag 3 fokos

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
49,200Ft Eredeti ár:59,900 Ft
db

Termék főbb tulajdonságai:

- Márka: Hitman

- Termékkód: HT-NIL-6479

- Aluminium csuklós állványos létra

- 4x3 létra, 4 tagú

- Maximális magasság: 3,8 méter

- 1 tag 3 fokos

- Teljesen új, bontatlan dobozban


 Műszaki paraméterek:

- Maximális magasság: 3,8 méter

- Tagok száma: 4

- Fokok száma tagonként: 3

- Anyag: Aluminium

- Szín: Ezüst

- Súly: 12 kg (körülbelül)

- Maximális teherbírás: 150 kg


 Termék leírás és ismertető:

A Hitman HT-NIL-6479 aluminium csuklós állványos létra egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amelyet kifejezetten ipari és háztartási felhasználásra terveztek. Ez a létra 4 tagból áll, mindegyik tag 3 fokos, így összesen 12 fokot kínál, amelyek különböző magasságokban használhatók. A maximális magasság elérheti a 3,8 métert, ami ideális különböző munkák elvégzéséhez magas helyeken.


A HT-NIL-6479 termékkódú létra csuklós kialakítása lehetővé teszi a könnyű összecsukást és tárolást. Az aluminium anyag biztosítja a létra könnyűségét és tartósságát, míg az ezüst szín modern és vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A létra maximális teherbírása 150 kg, így biztonságosan használható különböző feladatokhoz.


 Termék használati útmutató:

1. Nyissa ki a létrát és állítsa be a kívánt magasságot.

2. Győződjön meg róla, hogy a létra stabilan áll a talajon.

3. Ellenőrizze, hogy a csuklók megfelelően rögzítve vannak.

4. Lépjen fel a létrára és kezdje el a munkát.

5. Használat után hajtsa össze a létrát és tárolja száraz helyen.

6. Rendszeresen ellenőrizze a létra állapotát és szükség esetén végezzen karbantartást.

7. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést a munkavégzés során.


 Miért érdemes ezt a terméket megvenni:

A Hitman HT-NIL-6479 aluminium csuklós állványos létra kiváló választás minden ipari és háztartási felhasználó számára, aki megbízható és sokoldalú eszközt keres magas helyeken végzendő munkákhoz. A Hitman márka híres a kiváló minőségű szerszámairól és berendezéseiről, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak, így biztos lehet benne, hogy egy prémium minőségű terméket kap.


Ez a létra 3,8 méteres maximális magasságával és csuklós kialakításával ideális választás minden háztartás és műhely számára. Az aluminium anyag biztosítja a könnyűséget és a tartósságot, míg a 150 kg-os teherbírás biztonságos használatot tesz lehetővé.


A HT-NIL-6479 létra kiváló befektetés minden ipari és háztartási felhasználó számára, aki a legjobb eszközöket keresi munkájához. A tartós anyagok és a könnyű tárolhatóság garantálják a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot.


---


"Fedezze fel a Hitman, Haina, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait! Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszan tartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.


Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.


A Hitman, Haina, és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Hitman, Haina, és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.


A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.


Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot."

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db