Helytakarékos vállfa rendszerező - 8 darabos

Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft Eredeti ár:5,991 Ft
db

Ha sok a ruhád vagy éppen kicsi a ruhásszekrényed, viszont szereted, hogyha átláthatóak a ruháid, akkor ez a vállfa rendszerező tökéletes választás a számodra.

 

Ezzel a 8 darabos készlettel akár egyszerre 40 különálló vállfát is eltudsz helyezni így. Ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen tudod növelni a helyet a szekrényedben.

Akár így szezonálisan, szín vagy alkalom szerint is szét tudod válogatni a ruhadarabjaid a vállfákon. De akár tárolhatsz így öveket, táskákat is.

Szinte a vállfák összes típusát bele tudod akasztani a kis lyukakba, így abból nem kell újat beszerezz.

Könnyen át tudod nézni, hogy aznap éppen melyik ruhadarabot válaszd, hiszen forgathatód magad felé is, nem csúsznak le vállfák úgy sem.

A doboz tartalmazza a 8 darab akasztót, melyek mindegyikén 5-5 külön álló hely van a vállfáknak. Ezzel a szekrényed nagyságát 50 %-al növelni tudod.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok