EvoKing Infra fűtőpanel 500W - 105 x 60 cm - Cica

Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
32,090Ft Eredeti ár:36,490 Ft
db
Az infra fűtőpanel meleget és hőkomfortot biztosít a helyiségben. Ez a hatás a hosszú infravörös hullámoknak köszönhetően érhető el, amelyek a szénszál hevítésekor keletkeznek. A szénszál magas hővezető képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését és így a fűtést. Működés közben a fűtőberendezés nem magát a levegőt melegíti, hanem a körülötte lévő tárgyakat és az emberi testet (javítja a vérkeringést a szervezetben). A fali infra fűtőpanel fő része hajlítás- és törésálló polimer fűtőfóliából készül, amelyre mintás grafika van felhordva. Az egész fa lécekkel van rögzítve. A fűtőtest kialakítása lehetővé teszi a feltekerhetőséget, ami kis súlyával kombinálva megkönnyíti a szállítását. Az egyszerű felépítés és a mechanikus alkatrészek hiánya a készülék tartósságát jelenti. Az infra fűtőpanel jellemzői: Innovatív rugalmas panel infravörös technológiával. Hatékonyabb fűtés a hagyományos radiátorokhoz képest. A fűtőtest kialakítása egy festményre emlékeztet. Gyors és egyszerű telepítés. Szénszálas fűtőfólia. Roll roll opció. Nem szárítja a levegőt a helyiségben. Teljesítmény: 500 W A fűtőelem teljes területe: 0,6 m2 Üzemi feszültség az elektromos hálózatban: 230 V / 50 Hz Javasolt fűthető terület: 12-17 m2 Névleges áramfelvétel: 1,8 A Maximális felületi hőmérséklet: 75 Az üzemi hőmérséklet eléréséhez szükséges idő: 40-60 másodperc Működési idő: Folyamatos Külső fólia biztonsági kategória: IP20 Elektromos biztonsági kategória: II Méretek: 100 x 60 x 0,5 cm Rögzítés: Falra A csomag tartalma: 1 db infra fűtőpanel 1 db tartóhorog

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db