Elite Garden® HDPE belátásgátló, betekintésgátló, árnyékoló háló kerítésre, fekete-barna színben + rögzítőzsinór, 1,5 x 25 m

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
19,990Ft Eredeti ár:29,989 Ft
db

Elite Garden® HDPE belátásgátló, betekintésgátló, árnyékoló háló, fekete-barna színben, 1,5 x 25 méter

Sokoldalúan felhasználható, egyszerűen telepíthető, igény szerint méretre vágható betekintésgátló háló. A termék előre elkészített fűzőlyukakkal rendelkezik, ennek a speciális kialakításnak és a mellékelt vezető kötélnek köszönhetően akár néhány per alatt rögzíthető korlátokra, drótkerítésre, oszlopokra, stb. Ideális választás lehet, ha esztétikus, gyors, és költséghatékony módon szeretnénk megóvni a kert, az udvar, vagy a terasz privát szféráját, ha szeretnénk eltakarni valamit, vagy ha csak letisztult és modern környezetet szeretnénk. A háló ellenáll az UV sugárzásnak. HDPE anyagú, így a levegőt átereszti. Szükség esetén a háló méretre vágható. 

Felhasználási javaslatok:

A belátásgátló háló számtalan helyre telepíthető. Leggyakrabban utcafronti és telekoldali kerítésekre használják, hiszen a hagyományos négyzetes dróthálóra, valamint a deszka, vagy fémpaneles kerítésekre, és a kovácsoltvas elemekre is egyszerűen rögzíthető. Így megőrizhető a telek privát szférája, intimitása, az utcán sétálók kíváncsi tekintete elől. 

Alkalmazható, balkonon, teraszon, erkélyen, ilyenkor nem csak a betekintésgátló, hanem az árnyékoló funkciója is érvényesül, ráadásul a szelet is csillapítja. A legtöbb terasz korlátjára egyszerűen felfűzhető, rögzíthető, könnyen méretre igazítható.

Tökéletes választás lehet telken belül kisebb részek leválasztására is, közös használatú telkek megosztására, vagy kisebb részek ízléses szeparálására. Elkeríthető vele például a medence környéke, napozó terület, vagy egy kerti kiülő, szaletli. Szolid megjelenése diszkrét védelmet nyújt a kíváncsiskodók, valamint a szél ellen is, így komfortos privát tér alakítható ki vele. 

Tulajdonságok

  • Ideális árnyékoló, betekintésgátló, térelválasztó
  • Súlya: 180 g/m2
  • Fényszűrés: 90%
  • UV és időjárásálló
  • Kültéri és beltéri használatra is alkalmas
  • Rögzítési pontokkal előkészített szegély
  • HDPE anyag
  • Légáteresztő, vízáteresztő szövet
  • Méretre vágható
  • Rögzítőkötelet a csomag tartalmazza

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BROS raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db