Dugóhúzó készlet borászati kellékekkel

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
10,399Ft Eredeti ár:10,399 Ft
db

Dugóhúzó készlet borászati kellékekkel

A tökéletes borozás tapasztalatát keresed? Erőfeszítés nélkül, kerek ízekkel telve lehet maximális gourmet élményed anélkül, hogy a bor kilötyögne. Mindezt napokon át fenntarthatod, a bor minősége pedig nem romlik majd. Érdekel, mi lehet a megoldás?

Egy borászati minőségű, elektromos kellékszettre lesz szükséged, amely tartalmaz egy akkumulátoros dugóhúzót, egy fóliavágót, egy elektromos levegőztető-kiöntőt és egy bordugót. A borkedvelők tökéletes ajándéka.

A dugóhúzóval erőkifejtés nélkül tudod kibontani a legjobb borokat, csak ott kell tartanod a palack fölött, és megnyomni a szükséges gombot.

A fóliabontó a védőzárként szolgáló műanyag borítással bánik el egy laza mozdulattal.

A dekantáló, vagyis a levegőztető eszköz egyben kiöntő is. Csak az üveg szájára kell illeszteni, és garantált a csöpögésmentes kiöntés. Az öntés kellemes sebességű lesz, ráadásul a bor már ebben a pillanatban oxidálódik, így nincs szükség további levegőztetésre. A nedű a pohárba érve már ihatóvá válik, kerek, telt ízét nem befolyásolja a tartósítás során esetlegesen használt kén, vagy bármi más. Csak a bor tiszta íze marad.

A szett része még egy bordugó, amely a palack légmentes visszazárásáról gondoskodik a lehető legnagyobb vákuum fenntartásával. A bor így folyamatosan friss marad, akár 7 napon keresztül.

Főbb jellemzők:

  • 4-részes borászati kellék szett
  • A csomag tartalma: elektromos dugóhúzó, dekantáló, bordugó, fóliavágó, 4 db AA elem
  • Teljesítmény: 25 W
  • Hangerő: <75 dB
  • Dughúzó méret: 46,5 x 46,5 x 224,5 mm
  • Fóliabontó átmérő: 5 cm
  • Dekantáló méret: 11,3 x 2, 2 cm
  • Bordugó méret: 5,4 x 4 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db