Bell Howell Disk Lights 4 db multifunkcionális LED-es szolárlámpa

Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,490Ft Eredeti ár:5,300 Ft
db

Szeretné, ha a kertje este is szép lenne, de egy profi világításrendszer kiépítése egy vagyonba kerül? A házi megoldás viszont bonyolult és veszélyes, a földből kiálló állólámpák pedig mindig láb alatt vannak, és emiatt előbb-utóbb valaki biztosan megbotlik.

Teremtsen kellemes hangulatot a kertjében a jól elhelyezett Disk Lights fényforrásokkal! A Disk Lights, mobil, nagy teljesítményű, multifunkciós, LED-es, napelemes lámpa! Másodpercek alatt hangulatosabbá teszi a kertjét, és nem kell hozzá se kábel, se elem! Csak tegye le vagy akassza fel, és már kész is!

Fényátalakító technológiával

A Disk Lights titka a különleges fényátalakító technológiában rejlik. A napelem cellák a napenergiát elektromos energiává alakítják át. Sötétben a Disk Lights akár 8 órán keresztül is világít, napközben pedig automatikusan kikapcsol. De található rajta kézi ki- és bekapcsoló gomb is.

Könnyen telepíthető minden padlón, felületen és falon

A telepítése gyerekjáték, bármilyen felületre is helyezné. Tegye biztonságosabbá a lépcsőt, és szemet gyönyörködtetővé a kertet! A Disk Lights a falra is könnyedén felrakható. A Disk Lights vízálló, robusztus, rozsdamentes acélból készült, és elképesztően lapos. Akár a fűnyíróval is átmehet rajta.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db