Automata arcmaszk készítő - 32 db kollagén kapszulával / csináld magad arcmaszk

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
27,099Ft Eredeti ár:27,099 Ft
db

Automata arcmaszk készítő - 32 db kollagén kapszulával / csináld magad arcmaszk

Neked is fontos a rendszeres arcápolás? A hidegebb hónapokban több odafigyelést és törődést igényel az arcbőröd is. Ezzel az automata arcmaszk készítő géppel a saját igényeid szerint készítheted el a maszkokat.

Különböző zöldség és gyümölcs maszkokat készíthetsz, például uborkából, paradicsomból, barackból, almából, szőlőből, cseresznyéből, dinnyéből, különböző illóolajokból, tejből, szezámmagból, aloeverából stb. A készülék előnye, hogy a saját arcbőröd igényeihez igazíthatod a maszk tartalmát. A különböző zöldségek és gyümölcsök rengeteg vitamint tartalmaznak, amelyek az arcodra is jótékony hatással lesznek. Védik és regenerálják a bőrt, miközben tápláló és energizáló hatással vannak rá. 

Az automata arcmaszk készítő gépbe 60 ml vizet és 20 ml zöldség vagy gyümölcs levet kell tölteni (turmix géppel, vagy botmixerrel dolgozd fel az alapanyagokat), majd a csomagban található kollagén kapszulából is tegyél bele egyet. Ezeket mind a készülék tetejébe kell beleönteni. Ha ezzel megvagy, nyomd meg a bekapcsoló gombot a készülék elején, majd kb. 3-5 perc elteltével (a gép jelzi, ha kész), nyomd meg a tetején lévő gombot, miközben a műanyag tálca fölé helyezed, és ereszd ki a készítményt. Várj pár percet, majd a kis műanyag kés segítségével szedd ki a formából a kész maszkot, helyezd az arcodra és relaxálj. 

Tartozékok: 1 x maszk gép, 1 x maszk tábla, 1 x tisztító kefe, 1 x műanyag kis kés, 32 x kollagén kapszula, 1 x tápvezeték, 1 x mérőpohár, 1 x használati utasítás.

Főbb jellemzők:

  • Automata maszk készítő
  • Zöldség és gyümölcs maszkokat készíthetsz vele
  • Csináld magad arcmaszk
  • Elkészítési idő: kb. 5-10 perc
  • Használat előtt mindenképpen olvasd el a használati utasítást
  • Teljesítmény: 90 W
  • Maszk készítési hőfok: 80 °C 
  • Szín: fehér
  • Maszk tálca mérete: 226 x 170 x 10 mm
  • Készülék mérete: 119 x 119 x 165 mm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db