Ajtószigetelő párna - kétoldalas

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,639Ft Eredeti ár:1,891 Ft
db


Vess véget az ajtód alatt beáramló hidegnek! Spórolj a fűtés számládon! Dupla kialakításának hála az ajtóval együtt mozog. Hiába jó a szigetelése a lakásodnak, az ajtó alatt még mindig bekúszik a hideg? Az Ajtószigetelő párnával többé nem hűl ki a lakás a folyamatosan beáramló hideg levegőtől. Felejtsd el a takarókat és a párnacsíkokat, amelyekkel eddig védekeztél a hideg ellen! Hiszen ezek nem nyújtanak teljes megoldást, sőt amint kinyitod az ajtót, elcsúsznak és összegyűrődnek. Így minden ajtónyitásnál igazítása szorulnak. Könnyítsd meg inkább a dolgodat és szerezd be a dupla szigetelő párnát, amely stabilan a helyén marad!. Gondoskodj az ajtód szigeteléséről még időben és spórolj meg rengeteg pénzt a fűtésen! A párna huzatában található szigetelőrudak méretre vághatóak, így könnyedén ajtód méretére alakíthatod. A Ajtószigetelő párna tulajdonságai: Hossz: kb. 84 cm (méretre szabható) Szín: barna Tépőzáras huzattal Kívül-belül szigeteli az ajtót Mit rejt a termék doboza? 1 db Ajtószigetelő párna - kétoldalas

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok