Air Fryer Forrólevegős Olaj nélküli fritőz 1000W

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
17,990Ft Eredeti ár:23,400 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ideális azoknak a családoknak, akik szeretik a sült ételeket, de csökkenteni akarják a zsír és a kalória mennyiségét. Ez a zseniális olajsütő tökéletes ropogós garnélát, hihetetlenül finom steaket és chipset tesz egészségesebbé, mindezt 80% -kal kevesebb zsírral!


Alacsony zsírtartalmú

légsütő Mivel az ID1901 légsütő forró levegőt használ az ételek főzéséhez, élvezheti a főzést olaj nélkül, vagy adhat néhány cseppet az ételéhez, hogy extra ropogós legyen! A kevesebb olaj használata azt jelenti, hogy egészségesebb ételeket fogyaszt, akár 80% -kal kevesebb zsírral, mint a hagyományos zsírsütőben készült étel.


Takarítson meg időt és energiát

Az 1000 W alacsony zsírtartalmú sütő mindössze 3-5 perc alatt felmelegszik, gyors forró levegő technológiával sokkal gyorsabban készíti el az ételeket, mint egy hagyományos sütő vagy zsíros sütő. Tökéletes elfoglalt háztartásokhoz és az energiaszámlák megtakarításához is!


Előre beállított funkciók

Az előre beállított funkciók megkönnyítik kedvenc sült ételek elkészítését; chips, hal, garnélarák / garnélarák, ropogós szalonna, csirke, steak és karaj - ráadásul még egy sütőt is használhatsz muffin készítéséhez!


Idő és hőmérséklet szabályozás

Beállíthatja saját főzési idejét és hőmérsékletét 80-200 80C és 30 perc között.

A hagyományos légsütőktől eltérően az ID 1901 Air Fryer biztonságos használata, nincs szükség olajra, nincs füst vagy szag. Ráadásul a sütőkosár mosogatógépben mosható - csak nyissa ki a védőburkolatot, és nyomja meg a kioldógombot a tisztításhoz való eltávolításához.


Az Air Fryer ID1901 jellemzői

Térfogat: 1,8 L
Hőmérséklet-szabályozás: 80-200 fok
Időzítő akár 30 perc Zsírcsökkentés
akár 80%
Tapadásmentes kosár
Nem fűtött test és fogantyú
Teljesítmény: 1000 W A

 

 

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db