3D öntapadós faldekoráció, 68 cm x 68 cm, dombornyomott, unikornis mintás (16323)

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,799Ft Eredeti ár:1,799 Ft
db

3D öntapadós faldekoráció, 68 cm x 68 cm, dombornyomott, unikornis mintás (16323)

Meguntad a konyha üres falait? Kellene egy kreatív dekoráció a nappaliba? Szeretnéd feldobni a lakásod hangulatát, de egy falfestésbe, vagy felújításba most inkább nem vágnál bele? Akkor neked éppen ez az öntapadós, 3D faldekoráció nyújt kiváló megoldást!

A legkisebb fáradsággal rendkívül látványos eredményt elérni: ezt kínálja számodra ez a többféle mintával és színben kapható faldekoráció! A falmatrica öntapadós hátsó bevonattal rendelkezik. Ha lehúzod a hátsó papírréteget, előbukkan az igen erős ragasztófelület, ami a tiszta falhoz, üveghez, és a fához is hozzáragasztja a dekoranyagot. A ragasztó valóban nagyon erős, ezért ügyesen és jól megfontolva kell a falmatricát felhelyezni.

Ez a faldekorációs anyag 0,6 cm vastagságú hőszigetelő habot tartalmaz, ami egyúttal kiváló hangszigetelést is biztosít az ezzel borított falakon. Mivel a matrica vízálló, így a tisztítása is nagyon egyszerű: nedves, tisztítószeres szivaccsal, vagy kendővel könnyedén lemosható.

Ha ezt a dekorációt választod, a látványos és trendi megoldásoknak csak a fantáziád szabhat határt. A kreativitás nagy szabadságát a sokféle szín és mintázat mellett az adja, hogy ezt a dekorációt nemcsak egyféle módon lehet felhelyezni. A 3D technológia egyik előnye, hogy például a tégla-, vagy faminták blokkjai mentén is elvághatjuk a dekoranyagot. Így számtalan érdekes formát jeleníthetünk meg a falon, akár lépcsőzetes, vagy megszakított alakzatokat létrehozva, amelyek például a téglamintázat esetében a falból kiemelkedő természetes építőanyag érzetét keltik, átformálva ezzel az egész helyiség hangulatát.

A 3D falmatrica a szigetelőképessége és a tisztíthatósága, valamint a gyors felrakhatósága miatt rendkívül praktikus. A szépsége és változatos, valósághű 3D-s mintázatai miatt kiemelkedően dekoratív! Így már semmi akadálya, hogy új fényben tündököljön az otthonod!

Főbb jellemzők:

 • Térhatású, könnyen felhelyezhető faldekoráció
 • Öntapadó hátfelület
 • Mérete: 68 cm x 68 cm x 0,6 cm
 • Falra, fára, üvegre is felragasztható
 • Dombornyomott
 • A kívánt formára szabható
 • Hőszigetelő és hangszigetelő hatású
 • Vízálló
 • Könnyen tisztítható
 • Anyaga: PE hungarocell
 • Több színben és mintázatban kapható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db