110x35x76 cm Újrahasznosított tömör fa konzolasztal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,940 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
39,390Ft Eredeti ár:53,964 Ft
db

Ez a konzol asztal egyedi kiegészítést ad hozzá az Ön szobájához. A tömör fa konstrukció stabillá teszi ezt az asztalt amire bátran rá helyezhet italokat, gyümölcskosarakat vagy díszítő tárgyakat. Használható konzol asztalként vagy kis asztalként.

Az újrahasznosított fából készült asztal, tömör, tartós és gyönyörű. A különböző fa típusok magán jellemzőket hordoznak magukkal, mint például: kelet-indiai rózsafa (sheesham), tíkfa, poliszander, mangófa, akácfa, újrahasznosított fa és keményfa. Minden egyes darab egyedi, így némileg különbözik a következő darabtól. A kopás jelek és a fa erezet minden egyes darabnak saját történelmet és egyedi külsőt ad.

Ezt a konzolasztalt teljesen kézzel készítették. Minden egyes eljárási procedúra a legnagyobb gondossággal van elvégezve. Legyen az csiszolás, festés vagy lakkozás.

Felhívás: A színek darabról darabra változhatnak, így minden asztalunk egyedi. A lábak könnyen összeszerelhetők. A szállítás véletlenszerű.

  • Színe: többszínű
  • Anyag: Újrahasznosított fa és erős acél keret
  • Méretek: 110 x 35 x 76 cm (Ho x Szé x Ho)
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • A lábak könnyen összeszerelhetők

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2940 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2940 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 243337
Súly: 14.2 kg
Csomagszám: 1 db